Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36738
Title: | การใช้สารเคมีที่ให้ความเป็นกรดและหัวเชื้อผสมในผลิตภัณฑ์แหนม |
Other Titles: | Utilization of chemical acidulants and mixed starter cultures in Nham |
Authors: | สุธยา บุญถนอม |
Advisors: | นินนาท ชินประหัษฐ์ ไพโรจน์ วิริยจารี |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2537 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36738 |
ISBN: | Alt Title Utilization of chemical acidulants and mixed starter cultures in nham ISBN 9745848298 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suthaya_bo_front.pdf | 6.84 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Suthaya_bo_ch1.pdf | 1.97 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Suthaya_bo_ch2.pdf | 20.36 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Suthaya_bo_ch3.pdf | 4.75 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Suthaya_bo_ch4.pdf | 18.69 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Suthaya_bo_ch5.pdf | 2.05 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Suthaya_bo_back.pdf | 21.5 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.