Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36739
Title: ผลของแอสปาเตมร่วมกับโพลีเด็กซ์โตรสและกัมต่างชนิดที่มีต่อสมบัติทางกายภาพ ทางเคมี และทางประสาทสัมผัสของโยเกิร์ตแช่แข็ง
Other Titles: Effects of aspartame and polydextrose together with various gums on physical, chemical and sensory properties of frozen yogurt
Authors: อรพิน ประยงค์รัตน์
Advisors: สุเมธ ตันตระเธียร
ศิราพร วิเศษสุรการ
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2537
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36739
ISBN: 9745839094
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Orapin_pr_front.pdf6.17 MBAdobe PDFView/Open
Orapin_pr_ch1.pdf1.71 MBAdobe PDFView/Open
Orapin_pr_ch2.pdf9.46 MBAdobe PDFView/Open
Orapin_pr_ch3.pdf3.62 MBAdobe PDFView/Open
Orapin_pr_ch4.pdf14.8 MBAdobe PDFView/Open
Orapin_pr_ch5.pdf1.96 MBAdobe PDFView/Open
Orapin_pr_back.pdf6.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.