Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36739
Title: | ผลของแอสปาเตมร่วมกับโพลีเด็กซ์โตรสและกัมต่างชนิดที่มีต่อสมบัติทางกายภาพ ทางเคมี และทางประสาทสัมผัสของโยเกิร์ตแช่แข็ง |
Other Titles: | Effects of aspartame and polydextrose together with various gums on physical, chemical and sensory properties of frozen yogurt |
Authors: | อรพิน ประยงค์รัตน์ |
Advisors: | สุเมธ ตันตระเธียร ศิราพร วิเศษสุรการ |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2537 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36739 |
ISBN: | 9745839094 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Orapin_pr_front.pdf | 6.17 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Orapin_pr_ch1.pdf | 1.71 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Orapin_pr_ch2.pdf | 9.46 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Orapin_pr_ch3.pdf | 3.62 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Orapin_pr_ch4.pdf | 14.8 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Orapin_pr_ch5.pdf | 1.96 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Orapin_pr_back.pdf | 6.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.