Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37219
Title: | การเตรียมผงทำให้เนื้อนุ่มโดยโปรตีโอโลติดเอนไซม์ (ปาเปน) สกัดจากยางมะละกอ |
Other Titles: | Preparation of powdered meat tenderizer from proteolytic enzymes (PAPAIN) extraction of carica papaya L. latex |
Authors: | จำรัส นิมิตรพรชัย |
Advisors: | สุธี สุนทรธรรม อรอนงค์ กังสดาลอำไพ |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2534 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (ภ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2534 |
Degree Name: | เภสัชศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | อาหารเคมี |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37219 |
ISBN: | 9745795798 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Jumrus_ni_front.pdf | 5.39 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jumrus_ni_ch1.pdf | 2.01 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jumrus_ni_ch2.pdf | 3.34 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jumrus_ni_ch3.pdf | 5.77 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jumrus_ni_ch4.pdf | 8.49 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jumrus_ni_ch5.pdf | 3.5 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jumrus_ni_ch6.pdf | 1.34 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jumrus_ni_back.pdf | 9.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.