Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37219
Title: การเตรียมผงทำให้เนื้อนุ่มโดยโปรตีโอโลติดเอนไซม์ (ปาเปน) สกัดจากยางมะละกอ
Other Titles: Preparation of powdered meat tenderizer from proteolytic enzymes (PAPAIN) extraction of carica papaya L. latex
Authors: จำรัส นิมิตรพรชัย
Advisors: สุธี สุนทรธรรม
อรอนงค์ กังสดาลอำไพ
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2534
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (ภ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2534
Degree Name: เภสัชศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: อาหารเคมี
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37219
ISBN: 9745795798
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Jumrus_ni_front.pdf5.39 MBAdobe PDFView/Open
Jumrus_ni_ch1.pdf2.01 MBAdobe PDFView/Open
Jumrus_ni_ch2.pdf3.34 MBAdobe PDFView/Open
Jumrus_ni_ch3.pdf5.77 MBAdobe PDFView/Open
Jumrus_ni_ch4.pdf8.49 MBAdobe PDFView/Open
Jumrus_ni_ch5.pdf3.5 MBAdobe PDFView/Open
Jumrus_ni_ch6.pdf1.34 MBAdobe PDFView/Open
Jumrus_ni_back.pdf9.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.