Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37776
Title: การจัดการเรียนการสอนภาคปฏิบัติของหลักสูตรคหกรรมศาสตร์ สาขาอาหารและโภชนาการ ระดับประกาศนียบัตรวิชาชีพชั้นสูง สถาบันเทคโนโลยีราชมงคล
Other Titles: Instructional management in practice section at the higher vocational education certificate level in food and nutrition, faculty of home ecomomics Rajaman Gala Institute of Technology
Authors: จุฑา วิริยะ
Advisors: สุกัญญา โฆวิไลกูล
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Subjects: คหกรรมศาสตร์ -- การศึกษาและการสอน -- สถาบันเทคโนโลยีราชมงคล
หลักสูตร
ระบบการเรียนการสอน
การประเมินผลทางการศึกษา
การฝึกงาน
Home economics -- Study and teaching -- Rajaman Gala Institute of Technology
Education -- Curricula
Instructional systems
Educational evaluation
Internship programs
Issue Date: 2533
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (ค.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2533
Degree Name: ครุศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: อุดมศึกษา
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37776
ISBN: 9745777064
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chuta_wi_front.pdf5.72 MBAdobe PDFView/Open
Chuta_wi_ch1.pdf4.31 MBAdobe PDFView/Open
Chuta_wi_ch2.pdf21.9 MBAdobe PDFView/Open
Chuta_wi_ch3.pdf5.06 MBAdobe PDFView/Open
Chuta_wi_ch4.pdf43.07 MBAdobe PDFView/Open
Chuta_wi_ch5.pdf24.07 MBAdobe PDFView/Open
Chuta_wi_back.pdf25.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.