Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37776
Title: | การจัดการเรียนการสอนภาคปฏิบัติของหลักสูตรคหกรรมศาสตร์ สาขาอาหารและโภชนาการ ระดับประกาศนียบัตรวิชาชีพชั้นสูง สถาบันเทคโนโลยีราชมงคล |
Other Titles: | Instructional management in practice section at the higher vocational education certificate level in food and nutrition, faculty of home ecomomics Rajaman Gala Institute of Technology |
Authors: | จุฑา วิริยะ |
Advisors: | สุกัญญา โฆวิไลกูล |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Subjects: | คหกรรมศาสตร์ -- การศึกษาและการสอน -- สถาบันเทคโนโลยีราชมงคล หลักสูตร ระบบการเรียนการสอน การประเมินผลทางการศึกษา การฝึกงาน Home economics -- Study and teaching -- Rajaman Gala Institute of Technology Education -- Curricula Instructional systems Educational evaluation Internship programs |
Issue Date: | 2533 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (ค.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2533 |
Degree Name: | ครุศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | อุดมศึกษา |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37776 |
ISBN: | 9745777064 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chuta_wi_front.pdf | 5.72 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chuta_wi_ch1.pdf | 4.31 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chuta_wi_ch2.pdf | 21.9 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chuta_wi_ch3.pdf | 5.06 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chuta_wi_ch4.pdf | 43.07 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chuta_wi_ch5.pdf | 24.07 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chuta_wi_back.pdf | 25.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.