Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37923
Title: การปรับปรุงคุณภาพของครีมคอทเทจชีสโดยวิธีก่อตัวลิ่มนมระยะสั้น และการยืดอายุการเก็บรักษาโดยใช้โปตัสเซียมซอร์เบท
Other Titles: Quality improvement of creamed cottage cheese by short set method and extension of shelf life with potassium sorbate
Authors: กำพล หาญกิตติสกุล
Advisors: สุวรรณา สุภิมารส
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2532
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2532
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37923
ISBN: 9745764795
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kampol_ha_front.pdf6.29 MBAdobe PDFView/Open
Kampol_ha_ch1.pdf1.36 MBAdobe PDFView/Open
Kampol_ha_ch2.pdf8.47 MBAdobe PDFView/Open
Kampol_ha_ch3.pdf2.79 MBAdobe PDFView/Open
Kampol_ha_ch4.pdf14.14 MBAdobe PDFView/Open
Kampol_ha_ch5.pdf3.49 MBAdobe PDFView/Open
Kampol_ha_ch6.pdf1.63 MBAdobe PDFView/Open
Kampol_ha_back.pdf5.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.