Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37923
Title: | การปรับปรุงคุณภาพของครีมคอทเทจชีสโดยวิธีก่อตัวลิ่มนมระยะสั้น และการยืดอายุการเก็บรักษาโดยใช้โปตัสเซียมซอร์เบท |
Other Titles: | Quality improvement of creamed cottage cheese by short set method and extension of shelf life with potassium sorbate |
Authors: | กำพล หาญกิตติสกุล |
Advisors: | สุวรรณา สุภิมารส |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2532 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2532 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37923 |
ISBN: | 9745764795 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kampol_ha_front.pdf | 6.29 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kampol_ha_ch1.pdf | 1.36 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kampol_ha_ch2.pdf | 8.47 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kampol_ha_ch3.pdf | 2.79 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kampol_ha_ch4.pdf | 14.14 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kampol_ha_ch5.pdf | 3.49 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kampol_ha_ch6.pdf | 1.63 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kampol_ha_back.pdf | 5.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.