Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38066
Title: | ตัวแปรในกระบวนการผลิตและการทดแทนแป้งถั่วเขียวด้วยแป้งถั่วชนิดอื่น ในการผลิตวุ้นเส้น |
Other Titles: | Process Variables and substitution of mung bean starch by other legume starches in bean vermicelli processing |
Authors: | กิตติพงษ์ ห่วงรักษ์ |
Advisors: | ชัยยุทธ ธัญพิทยากุล สุวรรณา ศรีสวัสดิ์ |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2529 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.) -- จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2529 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38066 |
ISBN: | 9745671967 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kittiphong_hu_front.pdf | 15.46 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kittiphong_hu_ch1.pdf | 2.63 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kittiphong_hu_ch2.pdf | 20.84 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kittiphong_hu_ch3.pdf | 7.76 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kittiphong_hu_ch4.pdf | 26.28 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kittiphong_hu_ch5.pdf | 19.06 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kittiphong_hu_ch6.pdf | 2.15 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kittiphong_hu_back.pdf | 23.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.