Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38066
Title: ตัวแปรในกระบวนการผลิตและการทดแทนแป้งถั่วเขียวด้วยแป้งถั่วชนิดอื่น ในการผลิตวุ้นเส้น
Other Titles: Process Variables and substitution of mung bean starch by other legume starches in bean vermicelli processing
Authors: กิตติพงษ์ ห่วงรักษ์
Advisors: ชัยยุทธ ธัญพิทยากุล
สุวรรณา ศรีสวัสดิ์
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2529
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.) -- จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2529
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38066
ISBN: 9745671967
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kittiphong_hu_front.pdf15.46 MBAdobe PDFView/Open
Kittiphong_hu_ch1.pdf2.63 MBAdobe PDFView/Open
Kittiphong_hu_ch2.pdf20.84 MBAdobe PDFView/Open
Kittiphong_hu_ch3.pdf7.76 MBAdobe PDFView/Open
Kittiphong_hu_ch4.pdf26.28 MBAdobe PDFView/Open
Kittiphong_hu_ch5.pdf19.06 MBAdobe PDFView/Open
Kittiphong_hu_ch6.pdf2.15 MBAdobe PDFView/Open
Kittiphong_hu_back.pdf23.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.