Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38534
Title: การใช้รำข้าวเป็นแหล่งใยอาหารในคุกกี้แคลอรี่ต่ำ
Other Titles: Rice bran as a source of dietary fiber in low-calorie cookies
Authors: กรุณา ชัยเสถียร
Advisors: ศิราพร วิเศษสุรการ
สุวรรณา สุภิมารส
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2536
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2536
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38534
ISBN: 9745819492
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Karuna_ch_front.pdf5.68 MBAdobe PDFView/Open
Karuna_ch_ch1.pdf3.13 MBAdobe PDFView/Open
Karuna_ch_ch2.pdf6.34 MBAdobe PDFView/Open
Karuna_ch_ch3.pdf4.23 MBAdobe PDFView/Open
Karuna_ch_ch4.pdf18.54 MBAdobe PDFView/Open
Karuna_ch_ch5.pdf7.82 MBAdobe PDFView/Open
Karuna_ch_ch6.pdf3.11 MBAdobe PDFView/Open
Karuna_ch_back.pdf20.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.