Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38534
Title: | การใช้รำข้าวเป็นแหล่งใยอาหารในคุกกี้แคลอรี่ต่ำ |
Other Titles: | Rice bran as a source of dietary fiber in low-calorie cookies |
Authors: | กรุณา ชัยเสถียร |
Advisors: | ศิราพร วิเศษสุรการ สุวรรณา สุภิมารส |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2536 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2536 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38534 |
ISBN: | 9745819492 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Karuna_ch_front.pdf | 5.68 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Karuna_ch_ch1.pdf | 3.13 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Karuna_ch_ch2.pdf | 6.34 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Karuna_ch_ch3.pdf | 4.23 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Karuna_ch_ch4.pdf | 18.54 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Karuna_ch_ch5.pdf | 7.82 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Karuna_ch_ch6.pdf | 3.11 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Karuna_ch_back.pdf | 20.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.