Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/49005
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | นุชนันท์ ชุมแก้ว | - |
dc.contributor.author | ตรีภพ สังฆะโยธิน | - |
dc.contributor.author | ทิพรัตน์ ปาระแก้ว | - |
dc.contributor.author | มณีวรรณ สุขสมทิพย์ | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. คณะเภสัชศาสตร์ | - |
dc.date.accessioned | 2016-06-12T00:36:30Z | - |
dc.date.available | 2016-06-12T00:36:30Z | - |
dc.date.issued | 2555 | - |
dc.identifier.other | Sepr 22/55 ค3.12 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/49005 | - |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | คณะเภสัชศาสตร์ จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.subject | ยาปฏิชีวนะ | en_US |
dc.subject | อาหารหมัก | en_US |
dc.subject | Enterococcus | en_US |
dc.title | การดื้อยาปฏิชีวนะของเชื้อเอนเทอโรคอกคัสที่มีความสาคัญทางคลินิกบางสายพันธุ์ ซึ่งแยกได้จากอาหารหมักพื้นบ้าน พร้อมบริโภคของไทยบางชนิด | en_US |
dc.title.alternative | Antibiotic resistance of some clinically relevant enterococcus spp. isolated from some Thai traditional fermented ready-to-eat foods | en_US |
dc.type | Senior Project | en_US |
Appears in Collections: | Pharm - Senior projects |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nutchanan_Ch.pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.