Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/62728
Title: | การเตรียมเอนไซม์เรนนินตรึงรูปเพื่อการผลิตเนยแข็ง |
Other Titles: | Preparation of immobilized rennin for cheese making |
Authors: | สาวิตรี จึงแสงสถิตย์พร |
Advisors: | ปราณี อ่านเปรื่อง ชัยยุทธ ธัญพิทยากุล |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Advisor's Email: | Pranee.A@Chula.ac.th ไม่มีข้อมูล |
Issue Date: | 2531 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2531 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/62728 |
ISBN: | 9745687774 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Savitree_chu_front_p.pdf | 8.6 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Savitree_chu_ch1_p.pdf | 2.66 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Savitree_chu_ch2_p.pdf | 15.65 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Savitree_chu_ch3_p.pdf | 20.69 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Savitree_chu_ch4_p.pdf | 25.9 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Savitree_chu_ch5_p.pdf | 11.46 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Savitree_chu_ch6_p.pdf | 4.71 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Savitree_chu_back_p.pdf | 12.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.