Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/82218
Title: การผสมผสานเทคนิคการวิเคราะห์ด้านโอมิกส์เพื่อตรวจสอบการปนเปื้อนวัตถุต้องห้ามในผลิตภัณฑ์ฮาลาลที่เป็นอาหารและมิใช่อาหารเพื่อการส่งออก: รายงานฉบับสมบูรณ์ ปีที่ 2
Other Titles: Combination of omics analytical techniques for adulteration inspection of unpermitted substances in Halal food and non-food products for export
Authors: วินัย ดะห์ลัน
วนิดา นพพรพันธุ์
นัจวา สันติวรกุล
ภาณุมาศ ซันอาลี
สุกฤต ศิริขวัญพงศ์
สถาพร งามอุโฆษ
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. คณะสหเวชศาสตร์
Subjects: การปนเปื้อนในอาหาร
อาหารฮาลาล
Issue Date: 2555
Publisher: ศูนย์วิทยาศาสตร์ฮาลาล จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
URI: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/82218
URI: http://doi.org/10.58837/CHULA.RES.2012.1
metadata.dc.identifier.DOI: 10.58837/CHULA.RES.2012.1
Type: Technical Report
Appears in Collections:All - Research Reports

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Winai D_Res_2555.pdfรายงานการวิจัยฉบับเต็ม (Fulltext)2.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.