Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/28425
Title: ผลของปริมาณแคลเซียมแมกนีเซียม และฟอสฟอรัส ต่อลักษณะทางกายภาพของนมและการประยุกต์ใช้ ในการพัฒนาผลิตภัณฑ์เครื่องดื่มน้ำผลไม้ผสมนม
Other Titles: Effects of calcium, magnesium and phosphorus on the physical property of milk and its application for development of milk-fruit juice beverages
Authors: อรรถวิทย์ วิทยกุล
Advisors: สุวิมล กีรติพิบูล
รุจ วัลยะเสวี
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2539
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2539
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/28425
ISBN: 9746335685
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Uttavit_vi_front.pdf5.03 MBAdobe PDFView/Open
Uttavit_vi_ch1.pdf1.13 MBAdobe PDFView/Open
Uttavit_vi_ch2.pdf10.67 MBAdobe PDFView/Open
Uttavit_vi_ch3.pdf4.72 MBAdobe PDFView/Open
Uttavit_vi_ch4.pdf15.67 MBAdobe PDFView/Open
Uttavit_vi_ch5.pdf6.46 MBAdobe PDFView/Open
Uttavit_vi_ch6.pdf1.23 MBAdobe PDFView/Open
Uttavit_vi_back.pdf7.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.