Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/30224
Title: อิทธิพลของเอนไซม์หลังการเก็บเกี่ยวต่อการหลุดจากก้านของผล ของกล้วยหอมทอง Musa (AAA Group, Gros Michel)
Other Titles: Influence of postharvest enzymes on finger drop in kluai Hom thong Musa (AAA Group, gros michel)
Authors: ประสาร ฉลาดคิด
Advisors: สัณห์ พณิชยกุล
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2536
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2536
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีชีวภาพ
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/30224
ISBN: 9745831689
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Prasan_ch_front.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open
Prasan_ch_ch1.pdf1.45 MBAdobe PDFView/Open
Prasan_ch_ch2.pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open
Prasan_ch_ch3.pdf2.75 MBAdobe PDFView/Open
Prasan_ch_ch4.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open
Prasan_ch_back.pdf1.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.