Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37750
Title: | การผลิตมอลโตเดกซ์ทรินจากแป้งมันสำปะหลังโดยใช้เอนไซม์แอลฟา-อะมิเลสที่ทนความร้อน |
Other Titles: | Production of maltodextrins from tapioca starch using thermostable alpha-amylase |
Authors: | จิรารัตน์ ทัตติยกุล |
Advisors: | พัชรี ปานกุล ประชา บุญญสิริกูล |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2537 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37750 |
ISBN: | 9745848786 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Jirarat_ta_front.pdf | 4.71 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirarat_ta_ch1.pdf | 1.69 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirarat_ta_ch2.pdf | 10.77 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirarat_ta_ch3.pdf | 3.41 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirarat_ta_ch4.pdf | 15.85 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirarat_ta_ch5.pdf | 8.91 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirarat_ta_ch6.pdf | 1.93 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirarat_ta_back.pdf | 6.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.