Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37750
Title: การผลิตมอลโตเดกซ์ทรินจากแป้งมันสำปะหลังโดยใช้เอนไซม์แอลฟา-อะมิเลสที่ทนความร้อน
Other Titles: Production of maltodextrins from tapioca starch using thermostable alpha-amylase
Authors: จิรารัตน์ ทัตติยกุล
Advisors: พัชรี ปานกุล
ประชา บุญญสิริกูล
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2537
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37750
ISBN: 9745848786
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Jirarat_ta_front.pdf4.71 MBAdobe PDFView/Open
Jirarat_ta_ch1.pdf1.69 MBAdobe PDFView/Open
Jirarat_ta_ch2.pdf10.77 MBAdobe PDFView/Open
Jirarat_ta_ch3.pdf3.41 MBAdobe PDFView/Open
Jirarat_ta_ch4.pdf15.85 MBAdobe PDFView/Open
Jirarat_ta_ch5.pdf8.91 MBAdobe PDFView/Open
Jirarat_ta_ch6.pdf1.93 MBAdobe PDFView/Open
Jirarat_ta_back.pdf6.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.