Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/62728
Title: การเตรียมเอนไซม์เรนนินตรึงรูปเพื่อการผลิตเนยแข็ง
Other Titles: Preparation of immobilized rennin for cheese making
Authors: สาวิตรี จึงแสงสถิตย์พร
Advisors: ปราณี อ่านเปรื่อง
ชัยยุทธ ธัญพิทยากุล
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Advisor's Email: Pranee.A@Chula.ac.th
ไม่มีข้อมูล
Issue Date: 2531
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2531
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/62728
ISBN: 9745687774
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Savitree_chu_front_p.pdf8.6 MBAdobe PDFView/Open
Savitree_chu_ch1_p.pdf2.66 MBAdobe PDFView/Open
Savitree_chu_ch2_p.pdf15.65 MBAdobe PDFView/Open
Savitree_chu_ch3_p.pdf20.69 MBAdobe PDFView/Open
Savitree_chu_ch4_p.pdf25.9 MBAdobe PDFView/Open
Savitree_chu_ch5_p.pdf11.46 MBAdobe PDFView/Open
Savitree_chu_ch6_p.pdf4.71 MBAdobe PDFView/Open
Savitree_chu_back_p.pdf12.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.