Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/25615
Title: การปรับปรุงจุดควบคุมเพื่อให้เกิดผลิตภัณฑ์อาหารปลอดภัย
Other Titles: Process control point improvement for food safety product
Authors: อนันต์ บูชาบุพพาจารย์
Advisors: ปารเมศ ชุติมา
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. คณะวิศวกรรมศาสตร์
Issue Date: 2547
Description: วิทยานิพนธ์ (วศ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2547
Degree Name: วิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: วิศวกรรมอุตสาหการ
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/25615
ISBN: 9741765738
Type: Thesis
Appears in Collections:Eng - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Anun_bo_front.pdf2.97 MBAdobe PDFView/Open
Anun_bo_ch1.pdf4.41 MBAdobe PDFView/Open
Anun_bo_ch2.pdf7.73 MBAdobe PDFView/Open
Anun_bo_ch3.pdf2.22 MBAdobe PDFView/Open
Anun_bo_ch4.pdf18.84 MBAdobe PDFView/Open
Anun_bo_ch5.pdf2.61 MBAdobe PDFView/Open
Anun_bo_back.pdf29.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.