Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/25615
Title: | การปรับปรุงจุดควบคุมเพื่อให้เกิดผลิตภัณฑ์อาหารปลอดภัย |
Other Titles: | Process control point improvement for food safety product |
Authors: | อนันต์ บูชาบุพพาจารย์ |
Advisors: | ปารเมศ ชุติมา |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. คณะวิศวกรรมศาสตร์ |
Issue Date: | 2547 |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วศ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2547 |
Degree Name: | วิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | วิศวกรรมอุตสาหการ |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/25615 |
ISBN: | 9741765738 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Eng - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Anun_bo_front.pdf | 2.97 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Anun_bo_ch1.pdf | 4.41 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Anun_bo_ch2.pdf | 7.73 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Anun_bo_ch3.pdf | 2.22 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Anun_bo_ch4.pdf | 18.84 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Anun_bo_ch5.pdf | 2.61 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Anun_bo_back.pdf | 29.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.