Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/29546
Title: | ผลิตภัณฑ์จากเนื้อปลาหมึกกระดอง |
Other Titles: | Products from cuttlefish meat |
Authors: | พัชรินทร์ ตันตระโกศล |
Advisors: | พันธิพา จันทวัฒน์ สุทธิสักดิ์ สุขในศิลป์ |
Issue Date: | 2529 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2529 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/29546 |
ISBN: | 9745662151 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Patcharin_ta_front.pdf | 9.29 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Patcharin_ta_ch1.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Patcharin_ta_ch2.pdf | 8.35 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Patcharin_ta_ch3.pdf | 7.72 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Patcharin_ta_ch4.pdf | 21.57 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Patcharin_ta_ch5.pdf | 10.32 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Patcharin_ta_ch6.pdf | 1.1 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Patcharin_ta_back.pdf | 9.87 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.