Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/31901
Title: การผลิตพลาสมาผงเพื่อใช้กับไส้กรอกเวียนนา
Other Titles: Production of powdered plasma for vienna sausage
Authors: ดวงฤทัย กฤษทวี
Advisors: พันธิพา จันทวัฒน์
นินนาท ชินประหัษฐ์
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2536
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2536
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/31901
ISBN: 9745799769
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Doungrutai_kr_front.pdf822.54 kBAdobe PDFView/Open
Doungrutai_kr_ch1.pdf320.91 kBAdobe PDFView/Open
Doungrutai_kr_ch2.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open
Doungrutai_kr_ch3.pdf844.35 kBAdobe PDFView/Open
Doungrutai_kr_ch4.pdf1.55 MBAdobe PDFView/Open
Doungrutai_kr_ch5.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open
Doungrutai_kr_ch6.pdf315.07 kBAdobe PDFView/Open
Doungrutai_kr_back.pdf932.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.