Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33646
Title: ผลของโซเดียมเฮกซาเมตาฟอสเฟตและเอลิทีนไดเอมีนเทตราอะซิติกแอซิก ต่อการสกัดเพคตินจากเปลือกส้มโอ
Other Titles: Effect of sodium hexametaphosphate and ethylenediaminetetraacetic acid on pectin extraction from pomelo peel
Authors: ธานี ตระกูลอินทร์
Advisors: วรรณา ดุลยธัญ
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2533
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2533
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33646
ISBN: 9745774529
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Thanee_tr_front.pdf892.63 kBAdobe PDFView/Open
Thanee_tr_ch1.pdf419.97 kBAdobe PDFView/Open
Thanee_tr_ch2.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open
Thanee_tr_ch3.pdf597.07 kBAdobe PDFView/Open
Thanee_tr_ch4.pdf4.03 MBAdobe PDFView/Open
Thanee_tr_ch5.pdf493.76 kBAdobe PDFView/Open
Thanee_tr_back.pdf2.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.