Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35556
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | รมณี สงวนดีกุล | - |
dc.contributor.advisor | สุวิมล กีรติพิบูล | - |
dc.contributor.author | ชื่นจิต จันทน์วัฒนวงษ์ | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2013-08-19T09:59:45Z | - |
dc.date.available | 2013-08-19T09:59:45Z | - |
dc.date.issued | 2538 | - |
dc.identifier.isbn | 9746325868 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35556 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2538 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | วิธีรวดเร็วในการประมาณจำนวนแบคทีเรียทั้งหมด ที่สร้างเอนไซม์คะตะเลสในกุ้งกุลาดำ Penaeus monodon Fabricius สด | en_US |
dc.title.alternative | Rapid method for estimation of total number of catalase producing bacteria in fresh black tiger prawn Penaeus monodon fabricius | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chuenjit_ju_front.pdf | 953.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Chuenjit_ju_ch1.pdf | 323.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Chuenjit_ju_ch2.pdf | 1.7 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chuenjit_ju_ch3.pdf | 868.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Chuenjit_ju_ch4.pdf | 1.35 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chuenjit_ju_ch5.pdf | 1.63 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chuenjit_ju_ch6.pdf | 385.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Chuenjit_ju_back.pdf | 1.55 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.