Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35609
Title: | การปรับปรุงกรรมวิธีอบแห้ง คุณภาพและความสามารถในการดูดน้ำคืนของปลาหมึกกระดองแห้ง |
Other Titles: | Improvement of the drying process, quality and rehydrating capability of dried cuttlefish |
Authors: | ดรุณี พีรพัฒนกุล |
Advisors: | รมณี สงวนดีกุล โสมพรรษ์ พูลผล |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2529 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2529 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35609 |
ISBN: | 9745662445 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Darunee_pe_front.pdf | 2.16 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Darunee_pe_ch1.pdf | 328.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Darunee_pe_ch2.pdf | 2.15 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Darunee_pe_ch3.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Darunee_pe_ch4.pdf | 4.41 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Darunee_pe_ch5.pdf | 2.03 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Darunee_pe_ch6.pdf | 431.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Darunee_pe_back.pdf | 2.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.