Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35751
Title: ผลของความสดของเคย ปริมาณเกลือและระดับความชื้นต่อคุณภาพของกะปิ
Other Titles: Effects of sergestid shrimp freshness, salt and moisture contents on the quality of shrimp paste
Authors: นฤมล แสงทอง
Advisors: พันธิพา จันทวัฒน์
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2529
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2529
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35751
ISBN: 9475661961
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Naruemon_sa_front.pdf5.05 MBAdobe PDFView/Open
Naruemon_sa_ch1.pdf960.86 kBAdobe PDFView/Open
Naruemon_sa_ch2.pdf5.69 MBAdobe PDFView/Open
Naruemon_sa_ch3.pdf2.83 MBAdobe PDFView/Open
Naruemon_sa_ch4.pdf7.79 MBAdobe PDFView/Open
Naruemon_sa_ch5.pdf5.22 MBAdobe PDFView/Open
Naruemon_sa_ch6.pdf751.19 kBAdobe PDFView/Open
Naruemon_sa_back.pdf10.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.