Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37751
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorพันธิพา จันทวัฒน์-
dc.contributor.authorจิราวรรณ แย้มประยูร-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2014-01-06T13:05:06Z-
dc.date.available2014-01-06T13:05:06Z-
dc.date.issued2530-
dc.identifier.isbn9745676705-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37751-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2530en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleการเก็บรักษา และการใช้เนื้อปลาที่แยกกระดูกแล้วด้วยเครื่อง ในการผลิตลูกชิ้นen_US
dc.title.alternativePreservation and utilization of mechanically deboned fish in fish ball productionen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีทางอาหารen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Jirawan_ya_front.pdf6.91 MBAdobe PDFView/Open
Jirawan_ya_ch1.pdf1.31 MBAdobe PDFView/Open
Jirawan_ya_ch2.pdf5.19 MBAdobe PDFView/Open
Jirawan_ya_ch3.pdf3.96 MBAdobe PDFView/Open
Jirawan_ya_ch4.pdf20.61 MBAdobe PDFView/Open
Jirawan_ya_ch5.pdf9.5 MBAdobe PDFView/Open
Jirawan_ya_ch6.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open
Jirawan_ya_back.pdf20.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.