Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37751
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | พันธิพา จันทวัฒน์ | - |
dc.contributor.author | จิราวรรณ แย้มประยูร | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2014-01-06T13:05:06Z | - |
dc.date.available | 2014-01-06T13:05:06Z | - |
dc.date.issued | 2530 | - |
dc.identifier.isbn | 9745676705 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37751 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2530 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | การเก็บรักษา และการใช้เนื้อปลาที่แยกกระดูกแล้วด้วยเครื่อง ในการผลิตลูกชิ้น | en_US |
dc.title.alternative | Preservation and utilization of mechanically deboned fish in fish ball production | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Jirawan_ya_front.pdf | 6.91 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirawan_ya_ch1.pdf | 1.31 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirawan_ya_ch2.pdf | 5.19 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirawan_ya_ch3.pdf | 3.96 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirawan_ya_ch4.pdf | 20.61 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirawan_ya_ch5.pdf | 9.5 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirawan_ya_ch6.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirawan_ya_back.pdf | 20.55 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.