Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37958
Title: การใช้แป้งมันเทศพันธุ์พื้นเมืองในผลิตภัณฑ์คุกกี้
Other Titles: Utilization of locally grown sweet potato flour in cookies
Authors: กุลยา ลิ้มรุ่งเรืองรัตน์
Advisors: สุวรรณา สุภิมารส
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2535
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2535
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37958
ISBN: 9745799505
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kullaya_li_front.pdf5.73 MBAdobe PDFView/Open
Kullaya_li_ch1.pdf1.72 MBAdobe PDFView/Open
Kullaya_li_ch2.pdf8.2 MBAdobe PDFView/Open
Kullaya_li_ch3.pdf5.23 MBAdobe PDFView/Open
Kullaya_li_ch4.pdf16.35 MBAdobe PDFView/Open
Kullaya_li_ch5.pdf7.24 MBAdobe PDFView/Open
Kullaya_li_ch6.pdf1.98 MBAdobe PDFView/Open
Kullaya_li_back.pdf10.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.