Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37958
Title: | การใช้แป้งมันเทศพันธุ์พื้นเมืองในผลิตภัณฑ์คุกกี้ |
Other Titles: | Utilization of locally grown sweet potato flour in cookies |
Authors: | กุลยา ลิ้มรุ่งเรืองรัตน์ |
Advisors: | สุวรรณา สุภิมารส |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2535 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2535 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37958 |
ISBN: | 9745799505 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kullaya_li_front.pdf | 5.73 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kullaya_li_ch1.pdf | 1.72 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kullaya_li_ch2.pdf | 8.2 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kullaya_li_ch3.pdf | 5.23 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kullaya_li_ch4.pdf | 16.35 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kullaya_li_ch5.pdf | 7.24 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kullaya_li_ch6.pdf | 1.98 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kullaya_li_back.pdf | 10.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.