Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38024
Title: ผลของการทดแทนแป้งสาลีด้วยแป้งมันสำปะหลัง ต่อคุณภาพของสปันจ์เค้ก
Other Titles: Effects of tapioca flour substitution in wheat flour on the quality of sponge cake
Authors: จุฬาพร แสงเจริญรัตน์
Advisors: สุวรรณา สุภิมารส
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Subjects: แป้งสาลี
แป้งมันสำปะหลัง
เค้ก
Issue Date: 2533
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2533
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38024
ISBN: 9745773026
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chulaporn_sa_front.pdf10.97 MBAdobe PDFView/Open
Chulaporn_sa_ch1.pdf2.76 MBAdobe PDFView/Open
Chulaporn_sa_ch2.pdf5.95 MBAdobe PDFView/Open
Chulaporn_sa_ch3.pdf7.1 MBAdobe PDFView/Open
Chulaporn_sa_ch4.pdf63.81 MBAdobe PDFView/Open
Chulaporn_sa_ch5.pdf12.74 MBAdobe PDFView/Open
Chulaporn_sa_ch6.pdf4.06 MBAdobe PDFView/Open
Chulaporn_sa_back.pdf37.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.