Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38024
Title: | ผลของการทดแทนแป้งสาลีด้วยแป้งมันสำปะหลัง ต่อคุณภาพของสปันจ์เค้ก |
Other Titles: | Effects of tapioca flour substitution in wheat flour on the quality of sponge cake |
Authors: | จุฬาพร แสงเจริญรัตน์ |
Advisors: | สุวรรณา สุภิมารส |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Subjects: | แป้งสาลี แป้งมันสำปะหลัง เค้ก |
Issue Date: | 2533 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2533 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38024 |
ISBN: | 9745773026 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chulaporn_sa_front.pdf | 10.97 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chulaporn_sa_ch1.pdf | 2.76 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chulaporn_sa_ch2.pdf | 5.95 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chulaporn_sa_ch3.pdf | 7.1 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chulaporn_sa_ch4.pdf | 63.81 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chulaporn_sa_ch5.pdf | 12.74 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chulaporn_sa_ch6.pdf | 4.06 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chulaporn_sa_back.pdf | 37.73 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.