Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36738
Title: การใช้สารเคมีที่ให้ความเป็นกรดและหัวเชื้อผสมในผลิตภัณฑ์แหนม
Other Titles: Utilization of chemical acidulants and mixed starter cultures in Nham
Authors: สุธยา บุญถนอม
Advisors: นินนาท ชินประหัษฐ์
ไพโรจน์ วิริยจารี
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2537
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36738
ISBN: Alt Title Utilization of chemical acidulants and mixed starter cultures in nham ISBN 9745848298
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suthaya_bo_front.pdf6.84 MBAdobe PDFView/Open
Suthaya_bo_ch1.pdf1.97 MBAdobe PDFView/Open
Suthaya_bo_ch2.pdf20.36 MBAdobe PDFView/Open
Suthaya_bo_ch3.pdf4.75 MBAdobe PDFView/Open
Suthaya_bo_ch4.pdf18.69 MBAdobe PDFView/Open
Suthaya_bo_ch5.pdf2.05 MBAdobe PDFView/Open
Suthaya_bo_back.pdf21.5 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.