Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/70743
Title: Effect of operational control factors on the properties of foi-tong
Other Titles: ผลกระทบของปัจจัยควบคุมที่มีต่อคุณสมบัติของขนมฝอยทอง
Authors: Somsak Chueakittisak
Advisors: Somchai Puajindanetr
Other author: Chulalongkorn University. Graduate School
Advisor's Email: No information provided
Subjects: Desserts -- Thailand
Desserts -- Equipment and supplies
Fluid mechanics
Heat
ฝอยทอง (ขนม)
ขนม -- เครื่องมือและอุปกรณ์
ของหวาน -- ไทย
กลศาสตร์ของไหล
ความร้อน
Issue Date: 1997
Publisher: Chulalongkorn University
Description: Thesis (M.Eng.)--Chulalongkorn University, 1997
Degree Name: Master of Engineering
Degree Level: Master's Degree
Degree Discipline: Engineering Management
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/70743
ISBN: 9746378422
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Somsak_ch_front_p.pdfหน้าปก สารบัญ และบทคัดย่อ1.07 MBAdobe PDFView/Open
Somsak_ch_ch1_p.pdfบทที่ 11.1 MBAdobe PDFView/Open
Somsak_ch_ch2_p.pdfบทที่ 21.08 MBAdobe PDFView/Open
Somsak_ch_ch3_p.pdfบทที่ 31.49 MBAdobe PDFView/Open
Somsak_ch_ch4_p.pdfบทที่ 42.88 MBAdobe PDFView/Open
Somsak_ch_ch5_p.pdfบทที่ 51.04 MBAdobe PDFView/Open
Somsak_ch_ch6_p.pdfบทที่ 6793.84 kBAdobe PDFView/Open
Somsak_ch_back_p.pdfบรรณานุกรมและภาคผนวก3.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.