Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/29546
Title: ผลิตภัณฑ์จากเนื้อปลาหมึกกระดอง
Other Titles: Products from cuttlefish meat
Authors: พัชรินทร์ ตันตระโกศล
Advisors: พันธิพา จันทวัฒน์
สุทธิสักดิ์ สุขในศิลป์
Issue Date: 2529
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2529
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/29546
ISBN: 9745662151
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Patcharin_ta_front.pdf9.29 MBAdobe PDFView/Open
Patcharin_ta_ch1.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open
Patcharin_ta_ch2.pdf8.35 MBAdobe PDFView/Open
Patcharin_ta_ch3.pdf7.72 MBAdobe PDFView/Open
Patcharin_ta_ch4.pdf21.57 MBAdobe PDFView/Open
Patcharin_ta_ch5.pdf10.32 MBAdobe PDFView/Open
Patcharin_ta_ch6.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open
Patcharin_ta_back.pdf9.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.