Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37751
Title: | การเก็บรักษา และการใช้เนื้อปลาที่แยกกระดูกแล้วด้วยเครื่อง ในการผลิตลูกชิ้น |
Other Titles: | Preservation and utilization of mechanically deboned fish in fish ball production |
Authors: | จิราวรรณ แย้มประยูร |
Advisors: | พันธิพา จันทวัฒน์ |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2530 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2530 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37751 |
ISBN: | 9745676705 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Jirawan_ya_front.pdf | 6.91 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirawan_ya_ch1.pdf | 1.31 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirawan_ya_ch2.pdf | 5.19 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirawan_ya_ch3.pdf | 3.96 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirawan_ya_ch4.pdf | 20.61 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirawan_ya_ch5.pdf | 9.5 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirawan_ya_ch6.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Jirawan_ya_back.pdf | 20.55 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.