Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37751
Title: การเก็บรักษา และการใช้เนื้อปลาที่แยกกระดูกแล้วด้วยเครื่อง ในการผลิตลูกชิ้น
Other Titles: Preservation and utilization of mechanically deboned fish in fish ball production
Authors: จิราวรรณ แย้มประยูร
Advisors: พันธิพา จันทวัฒน์
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2530
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2530
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37751
ISBN: 9745676705
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Jirawan_ya_front.pdf6.91 MBAdobe PDFView/Open
Jirawan_ya_ch1.pdf1.31 MBAdobe PDFView/Open
Jirawan_ya_ch2.pdf5.19 MBAdobe PDFView/Open
Jirawan_ya_ch3.pdf3.96 MBAdobe PDFView/Open
Jirawan_ya_ch4.pdf20.61 MBAdobe PDFView/Open
Jirawan_ya_ch5.pdf9.5 MBAdobe PDFView/Open
Jirawan_ya_ch6.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open
Jirawan_ya_back.pdf20.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.